KM Sähköasennus Oy
joustavuutta ja ammattitaitoa

040 739 9407

044 972 9835

  

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

Kimmo Mansikkamäki
040 739 9407

Erkki Mansikkamäki
044 972 9835

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset ja urakoinnit kuluttajille, yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle sekä julkisille sektoreille. Palvelemme joustavasti ja sovitulla aikataululla oli asiakas sitten pieni tai suuri. Kauttamme saatte myös kaikki sähkötarvikkeet, joten asennukset toteuttamme Avaimet käteen -projektina.

Jos rakennat uutta tai korjaat vanhaa, tarjoamme kilpailukykyisillä hinnoilla sähköasennukset kerros-, rivi- ja omakotitaloihin sekä loma-asuntoihin, liikehuoneistoihin, teollisuushalleihin, varastoihin ja maatiloille.

Sähköalan palveluissa asiantuntijuus ja ammattitaito ovat avainsanoja. Tietotaitoomme ja laadukkaaseen työskentelytapaamme voi luottaa. Periaatteisiimme kuuluvat laadukas työnjälki ja tarvikkeet, asiakastyytyväisyys sekä aikataulun mukaisesti tehdyt urakat.

Meillä on yli 50 vuoden kokemus vaativistakin sähkötöistä!

Palvelemme sähköasennuksissa toimialueellamme:
Pirkanmaa, Satakunta - Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Tampere, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen

Muista kotitalousvähennys!

Omakotitalossa tehdyt työt ovat kotitalousvähennyksen piirissä. Lue tästä lisää kotitalousvähennyksestä.

 


Kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys, sillä asunnossa tai vapaa-ajanasunnossa teetetyistä töistä voit vähentää 50% arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennys ei kuitenkaan koske tarvikkeita eikä vähennystä voi tehdä sijoitusasuntoon tehdyistä töistä.

Kodin koneiden asennustyö on vähennykseen oikeuttavaa, kun se tehdään osana laajempaa vähennykseen oikeuttavaa kunnossapito- tai perusparannustyötä (esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä). Kotitalousvähennykseen oikeutettua ovat myös omakotitaloihin tehtävät sähkötyöt, putki- ja kaapelityöt ovat myös vähennyskelpoista.

Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis vuoden aikana maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voit saada vuoden aikana enintään 2400 euroa per henkilö.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4800 euroa. Vähennys myönnetään siten, miten puolisot ovat pyytäneet sen jakamaan. Molemmilta vähennetään omavastuu. Mikäli 2400 euron raja ei ylity, on kannattavaa pyytää vähennys vain toiselle puolisolle, jotta säästää yhden omavastuun.

Kotitalousvähennys vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen veroista. Kotitalousvähennys on merkittävämpi kuin useat muut vähennykset, jotka tehdään ennen ansiotulojen verotusta. Jos verot eivät riitä myönnetyn kotitalousvähennyksen tekemiseen, ei vähentämättä jäänyt osa siirry seuraavalle vuodelle.

Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen. Vähennys myönnetään sinä vuonna, kun työn teosta on lasku maksettu. Jos remontti ajoittuu vuoden vaihteeseen, voit hyödyntää kotitalousvähennystä kahtena eri verovuotena maksettujen laskujen mukaan. Omavastuu vähennetään kuitenkin molempina vuosina.

 

KM Sähköasennus Oy

Y-tunnus 2275010-1
Akönmaantie 45, 39100 Hämeenkyrö

Tietosuojaseloste | Verkkosivut Opiferum Oy

Yhteystiedot

Kimmo Mansikkamäki
040 739 9407

Erkki Mansikkamäki
044 972 9835